Serena Williams ar putea piede şefia clasamentului WTA

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Numărul 1 mondial, Serena Williams s-a retras de la încă un turneu, în timp ce se recuperează în continuare după accidentarea de la picior, care o va împiedica să participe şi la Openul Pan Pacific de la Beijing.

La începutul acestei săptămâni Serena a dezvăluit pe blogul său fanilor că a încetat să mai poarte bandajul care îi proteja rana. „Am făcut progrese mari în recuperare. Nu sunt încă pregătită să revin pe teren aşa că nu voi participa nici la Turneul de la Tokyo, nici la cel la de Beijing.", a spus ea.

"Sunt amândouă nişte turnee extraodinare şi îmi pare rău că nu voi fi acolo. Voi rămâne loială fanilor şi sper să fiu în formă maximă la începutul sezonului următor", a mai spus ea.

Conform Sony Ericsson WTA Tour, în absenţa americancei atât Caroline Wozniacki, cât şi Vera Zvonareva au şanse matematice să ajungă pe cea mai înaltă treaptă a clasamentului WTA. Finalista de la US Open ar putea deveni prima daneză din istorie care ajunge numărul 1 dacă va ajunge în finalele celor două turnee de la Tokyo şi de la Bejing.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite