Ruxandra Dragomir a învins-o pe Iva Majoli în reeditarea meciului din 1997 din sferturi de la Roland Garros

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Preşedintele Federaţiei Române de Tenis, Ruxandra Dragomir, şi fost jucătoare croată Iva Majoli, au susţinut azi un meci demonstrativ înaintea finalei turneului BCR Ladies Open Romania

Partida s-a disputat pe durata unui singur set, iar Dragomir a câştigat cu scorul de 6-3. La finalul meciului, cele două sportive s-au întins pe zgură una lângă cealaltă, reeditând scena din 1997. "Sunt fericită să fiu aici alături de prietena mea Ruxandra. Este un mare preşedinte al FR de Tenis şi îi doresc tot binele din lume. Sper să mă întorc în curând în România. Astăzi m-a învins pentru că m-a obosit. Aseară m-a dus în club", a spus Iva Majoli.

"Este prima oară când apar în faţa publicului din România. La început am avut emoţii, pentru că nu mai jucasem niciodată în ţară. A fost un turneu reuşit pentru care am muncit foarte mult. Acest concept între vechi şi nou a prins foarte bine la publicul din România. Gestul pe care l-am făcut împreună la final a fost emoţionant. În urmă cu 14 ani această fotografie a fost foarte mediatizată. Se poate spune că acesta a fost meciul meu de retragere, deşi am renunţat în urmă cu mai mulţi ani", a spus Ruxandra Dragomir.

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite