Federer: "Nu am jucat bine din cauza unor probleme la picior"

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Roger Federer
Roger Federer

Elveţianul Roger Federer, care a fost eliminat în sferturile de finală ale turneului de la Wimbledon, a declarat, miercuri, că a resimţit dureri la picior şi la spate în timpul partidei pierdute în faţa cehului Tomas Berdych.

"Am avut mici probleme la picior şi la spate. Nu este vorba de o accidentare, însă au fost dureri care m-au deranjat. Din această cauză, nu am jucat cum aş fi vrut. Este frustrant. Nu mă simt bine de două sau trei meciuri. Problemele la picior datează de la turneul de la Halle. Nu m-a durut în aşa fel încât să vreau să termin cât mai repede posibil, însă a fost inconfortabil. Nu am putut juca liber şi atunci când joci astfel, obţii astfel de performanţe. Ţinând cont de aceste circumstanţe, cred că am făcut un meci corect. Adversarul meu a fost bun atunci când trebuia", a spus Federer.

Tenismanul elveţian, care a fost eliminat şi în sferturile de finală ale turneului de la Roland Garros, a precizat că îşi va lua o vacanţă de două săptămâni şi că este nerăbdător să revină la Paris şi la Londra, anul viitor, pentru a obţine rezultate mai bune.

Federer a fost învins cu scorul de 6-4, 3-6, 6-1, 6-4 de cehul Tomas Berdych, cap de serie numărul 12, la capătul unui meci care a durat două ore şi 34 de minute

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite