Tenis: Niculescu a pierdut în optimi la US Open

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Monica Niculescu
Monica Niculescu

Monica Niculescu a fost eliminată în optimile de finală ale turneului de Grand Slam de la US Open de către nemţoaica Angelique Kerber, scor 6-4, 6-3. Niculescu a reuşit cea mai bună performanţă a unei jucătoare din România în ultimii 13 ani la turneul american. 

UPDATE 19.40: Setul al doilea a avut o desfărşurare asemănătoare. Kerber a reuşit break-ul la chiar primul game, iar apoi a reuşit să-şi apere cu succes serviciul. Ba mai mult a încheiat conturile chiar pe serviciul Monicăi Niculescu.

UPDATE 19.00: Niculescu a pierdut primul set cu 4-6. Angelique Kerber a reuşit un break în debutul setului, Niculescu a revenit, dar şi-.a mai pierdut o dată serviciul. Româmca a fost la un pas de a realiza break-ul la 5-4 pentru Kerber dar nemţoaica a câştigat în cele din urmă setul.

Niculescu, locul 68 WTA va juca în optimile de finală împotriva nemţoaicei Angelique Kerber, a 92-a jucătoare a lumii. Cele două s-au mai întâlnit o singură dată în circuitul WTA, în 2008, la Cracovia, tot pe hard, când Niculescu (121 WTA la acea vreme) s-a impus cu 6-4, 2-6, 7-5 în faţa nemţoaicei care ocupa atunci locul 53.

"Mă simt excelent la US Open, am avut câteva meciuri bune, încheiate după doar două seturi. Este pentru prima oară când sunt prezentă în turul patru aici, am reuşit să înving jucătoare bune, precum Lucie Safarova, locul 27 mondial, sunt fericită", a declarat Monica Niculescu într-un interviu acordat pentru pagina de facebook a producătorului de rachete Wilson.

„Mă bucur că am reuşit până acum să am un joc solid, fără prea multe greşeli neforţate", a mai adăugat românca.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite