Andreea Mitu s-a calificat în finala turneului de la Antalya

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Jucătoarea de tenis Cristina-Andreea Mitu, cap de serie numărul 3, s-a calificat în finala turneului ITF de la Antalya (Turcia), dotat cu premii în valoare totală de 10.000 de dolari.

Mitu a învins-o, în semifinale, cu scorul de 6-4, 6-4, pe sportiva rusă Marta Sirotkina, cap de serie numărul 2, şi va juca în finală cu Vlada Ekşibarova (Uzbekistan, numărul 7).

La turneul de la Esperance (Australia), dotat cu premii în valoare totală de 25.000 de dolari, Irina-Camelia Begu, cap de serie numărul 6, a ratat calificarea în semifinale, fiind învinsă în sferturi, cu scorul de 7-5, 6-2, de neo-zeelandeza Sacha Jones. Tot în sferturile de finală a fost eliminată şi Mădălina Gojnea, învinsă de Nicola Geuer (Germania), scor 6-1, 6-3.

La dublu, perechea Mădălina Gojnea/Maria Abramovici (România/Croaţia) a ratat calificarea în finală, după ce a fost învinsă în semifinale, cu scorul de 6-4, 7-5, de cuplul australian Daniella Dominikovici/Jessica Moore.
Jucătoarea Laura-Ioana Andrei, cap de serie numărul 3, s-a calificat în semifinalele turneului ITF de la Le Havre (Franţa), dotat cu premii în valoare totală de 10.000 de dolari. Sportiva română a învins-o în sferturile de finală, cu scorul de 6-4, 6-4, pe jucătoarea olandeză Nicolette Van Uitert, cap de serie numărul 8, şi o va întâlni în penultimul act al competiţiei pe Florence Haring, din Franţa.
La dublu, perechea Laura-Ioana Andrei/Michaela Boen (România/Belgia, numărul 2) a învins în semifinale cuplul olandez Kim Kilsdonk/Nicolette Van Uitert, scor 6-3, 6-2, şi va juca în finală cu sportivele franceze Celine Ghesquiere/Andrea Ka.

Jucătoarea Diana Enache, cap de serie numărul 2, s-a calificat în semifinalele turneului de la Mallorca, dotat cu premii în valoare de 10.000 de dolari, după ce a trecut în sferturi, cu scorul de 6-2, 6-4, de sportiva spaniolă Carmen Lopez-Rueda.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite