Kim Clijsters nu va juca la Wimbledon

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Jucătoarea belgiană de tenis Kim Clijsters, care s-a accidentat la glezna dreaptă în turul doi al turneului de la s'Hertogenbosch (Olanda), nu va participa la Wimbledon, al treilea turneu de Grand Slam al sezonului.

Kim Clijsters, numărul doi mondial, s-a accidentat, marţi, în meciul cu italianca Romina Oprandi, pierdut cu scorul de 6-7 (5/7), 3-6, şi are nevoie de cel puţin două săptămâni de pauză, a anunţat agenţia de marketing sportiv Golazo Sports, care o reprezintă.

"Kim a suferit o contuzie la glezna drepată şi o tasare a tendonului, deci este vorba despre o nouă leziune, care nu are nicio legătură cu precedenta accidentare la gleznă", se arată într-un comunicat al Golazo Sports.

Potrivit Golazo, Kim Clijsters speră să-şi poată relua antrenamentele peste o lună, pentru a participa la turneele americane.

Kim Clijsters, care nu a mai jucat din 31 martie, din cauza unei accidentări la încheietură şi la umăr, s-a accidentat apoi la glezna dreaptă când dansa la o nuntă şi a revenit în competiţie la Roland Garros, unde a fost eliminată în turul doi, la 26 mai.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite