VIDEO O jucătoare de tenis a ţipat la arbitru pentru că nu i-a pronunţat numele corect!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Germanca Julia Goerges s-a săturat ca cei din jurul ei să-i pocească numele de familie, numind-o "gorgeous" (n.r.- superbă). În ultimul său meci de la Wimbledon, jucătoarea de tenis s-a răzbunat chiar pe arbitrul de scaun.

Probabil este pentru prima dată când o femeie se înfurie pe un bărbat pentru că îi spune ce este "spelndidă". Asta i s-a întâmplat nemţoaicei Julia Goerges, chiar la Wimbledon în turul doi, în plin meci împotriva Mathildei Johansson.

După ce arbitrul central Graeme Jones a numit-o în toate felurile de la începutul partidei, dar în special spunându-i "Superba", sub chicotelile publicului, Julia s-a enervat şi a ţipat la acesta: "Ai nevoie de ochelari! Este pentru prima dată când ai deschis gura şi mi-ai anulat gratuit o minge de set. Mai mult, învaţă cum să-mi pronunţi numele corect!", a spus numărul 16 mondial în clasamentul WTA.

Glumele referitoare la numele ei au fost multe de-a lungul timpului, unii dintre ei spunându-i "Gorgeous" pentru fizicul ei atractiv, iar alţii din cauza  pronunţării asemănătoare între cele două cuvinte.

Julia Goerges s-a calificat în turul trei la Wimbledon, după ce a învins-o joi pe  Mathilda Johansson cu 7-6, 6-2. Ea va juca vineri, împotriva slovacei Sominik Ţibulkova.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite