Isner: „Nu se va mai întâmpla niciodată aşa ceva”

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Nicolas Mahut şi John Isner joacă tenis de 10 ore la Wimbledon. Scorul este 4-6, 6-3, 7-6, 6-7, 59-59, iar cei vor continua disputa şi astăzi.

Partida dintre americanul John Isner şi francezul Nicolas Mahut, din turul întâi al turneului de la Wimbledon, devenită cea mai lungă din istorie s-a întrerupt, aseară, a doua oară, din cauza întunericului, după nouă ore şi 54 de minute. Meciul a mai fost întrerupt, marţi, după patru seturi, din cauza întunericului şi a fost reluat ieri. Scorul dintre Mahut şi Isner este de 4-6, 6-3, 7-6, 6-7, 59-59. Ieri, cei doi au jucat şapte ore şi şase minute, cel mai lung set din istorie, şi au servit împreună 192 de aşi. Întâlnirea va continua astăzi.

Ceilalţi jucători au văzut meciul la televizor
„Este un campion, a trebuit să lupt cum n-am mai făcut-o niciodată. Nu ştiu ce să spun, nu ştiu câte ore am jucat", a declarat Mahut, care a mai disputat în turul doi al calificărilor un set maraton, câştigat cu 24-22, în faţa lui britanicului Alex Bogdanovici. „Nu se va mai întâmpla niciodată aşa ceva. Am servit amândoi fantastic", a afirmat, la rândul său, Isner. Istorica întâlnire a stârnit un interes major în rândul celorlalţi jucători prezenţi la Wimbledon, care s-au strâns să urmărească la TV meciul de pe terenul 18. „Este inimaginabil, nu ştim dacă să plângem sau să râdem", a spus principalul favorit al compeţiei londoneze, elveţianul Roger Federer.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite