Hănescu, eliminat la Acapulco

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Victor Hănescu este cel mai bine clasat jucător român în clasamentul ATP
Victor Hănescu este cel mai bine clasat jucător român în clasamentul ATP

Tenismanul Victor Hănescu a ratat, ieri, calificarea în sferturile de finală ale turneului de la Acapulco (Mexic), dotat cu premii în valoare totală de 955.000 de dolari.

Hănescu a fost învins, în turul doi, cu scorul de 6-7, 6-3, 1-6 de chilianul Fernando Gonzalez, cap de serie numărul 2. Pentru performanţa reuşită la Acapulco, Hănescu va primi 45 de puncte ATP şi un cec în valoare totală de 12.135 de dolari.


În schimb, Edina Gallovits s-a calificat în sferturile de finală după ce a trecut, în turul doi, cu scorul de 6-4, 5-7, 6-4, pe Sara Errani (Italia), cap de serie numărul 6. În faza următoare a competiţiei, ea va juca cu Sharon Fichman (Canada). Pentru accederea în sferturile de finală de la Acapulco, Gallovits va primi 70 de puncte WTA şi un cec în valoare de 5.340 de dolari.

În proba de dublu de la Acapulco, perechea Edina Gallovits/Maria Koriţeva (România/Ucraina) a pierdut prin neprezentare partida din runda inaugurală, împotriva cuplului Sharon Fichman/Mashona Washington (Canada/SUA).

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite