Paganini are încredere în Roger Federer

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Roger Federer
Roger Federer

Preparatorul fizic al lui Roger Federer, Pierre Paganini, a acordat un interviu ziarului Blick în care a împărtăşit unele dintre secretele tenismenului elveţian.

Întrebat despre condiţia fizică a elevului său, Paganini a mărturisit că Roger este la fel de în formă cum era şi acum şase ani. "Chiar dacă va împlini în curând 29 de ani, Roger se simte la fel de bine ca la 23. Nu este în cădere de formă. Este un jucător pentru care disciplina e totul şi nu îi place să arate tot timpul tot ceea ce poate", a mărturisit Pierre.

Paganini nu consideră că vremea lui Federer a apus. "Vremea lui Roger înca nu a apus. El va reveni în elita mondială cu siguranţa. Faptul că are 29 de ani nu înseamnă absolut nimic. Şi Agassi a avut în carieră o perioadă asemănătoare şi a trecut peste ea", a punctat preparatorul fizic al elveţianului.

Preparatorul fizic ale lui Federer îi blamează pe cei care îl critică pe acesta. " Nu pot să îi înţeleg pe acei specialişti care îşi dau cu părerea despre el fără să îl cunoască şi vorbesc numai despre momentele în care el pierde uitând tot ce a făcut el pentru tenis".

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite