La cota 2.000.000 de dolari

0
Publicat:
Ultima actualizare:
La cota 2.000.000 de dolari
La cota 2.000.000 de dolari

Încă  4.000 de dolari îi mai trebuie lui  Victor Hănescu să ajungă la suma de două milioane de dolari câştigaţi doar din tenis. Premiile strânse de-a lungul carierei sale îl face pe „Hane” al doilea cel mai bine plătit tenismen român, după Andrei Pavel, dar înaintea unor legende ca Ilie Năstase.

 Iar pragul poate fi trecut săptămâna acesta, când Victor va participa, atât la simplu, cât şi la dublu (alături de Horia Tecău), la turneul MercedesCup, cu premii în valoare de 450.000 de euro.

În urmă cu un an, cel mai bun jucător al momentului în România, Victor Hănescu ridica deasupra capului trofeul de la Gstaad. Era primul titlu ATP pe care “uriaşul” nostru îl câştigase în cariera sa. Iar de atunci drumul său s-a îmbunătăţit considerabil, urcând în fiecare lună cu câteva poziţii în ierarhia mondială.

Săptămâna trecută, l-a „prins” pe Victor, după ce a ieşit în turul trei la Wimbledon, pe locul 26, cea mai înaltă treaptă a activităţii sale. Gstaad-ul îl aşteaptă de pe 26 iulie cu braţele deschise să încâte publicul aşa cum a făcut-o în urmă cu un an. „Nu se compară cu ce-a fost anul trecut.

Nu are nicio legătură un turneu cu altul“, a declarat jucătorul român. Până atunci „Hane“ va participa la două turnee în Germania.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite