Djokovici şi Nadal, eliminaţi în primul tur la Toronto

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Ultima oară când nr.1 şi nr.2 mondial au jucat împreună la dublu a fost acum 34 de ani.


Tenismanul spaniol Rafael Nadal şi sârbul Novak Djokovici, care au decis să-şi unească forţele pentru a se prezenta în proba de dublu din cadrul Mastersului 1000 de la Toronto, au fost eliminaţi în primul tur al turneului canadian.

Nadal (numărul 1 mondial) şi Djokovici (numărul 2) au fost învinşi de canadienii Vasek Pospisil - Milos Raonic, scor 5-7, 6-3, 10-8, într-o oră şi 34 de minute.

Sârbul Novak Djokovici a declarat că este încântat că face dublu cu spaniolul Rafael Nadal la Masters 1000 de la Toronto, turneu de tenis pe care contează pentru a-şi ameliora jocul în această probă, pentru a îndeplini speranţele puse în el în Cupa Davis.

"Nu puteam refuza această şansă, să joc cu Nadal", a declarat nr. 2 mondial în legătură cu viitorul său partener. "Va fi o onoare să joc cu Rafa. Sunt cu atât mai fericit, cu cât aceasta poate fi o pagină în istoria tenisului", a continuat el.

În fapt, potrivit ATP, nr. 1 şi 2 mondiali nu au jucat împreună în dublu de când erau în cuplu americanii Jimmy Connors şi Arthur Ashe, acum 34 de ani.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite