Tenis: Schwank, înainte de meciul cu România: "Nu avem puncte slabe"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Tenismanul argentinian Eduardo Schwank a declarat, miercuri, că echipa de Cupa Davis a Argentinei nu are puncte slabe înaintea întâlnirii cu România, din primul tur al Cupei Mondiale, informează clarin.com.

"Nu avem puncte slabe. Poate suntem favoriţi la simplu, dar avem multe şanse şi la dublu. Deşi nu i-am văzut jucând pe Hănescu şi Tecău la Acapulco, ştiu că ei sunt puternici pe această suprafaţă. Sunt foarte încrezător şi Chela trece printr-o perioadă foarte bună a carierei sale", a spus Schwank.

Altfel, David Nalbandian, care are o întindere la nivelul muşchilor inghinali, s-a antrenat la intensitate aproape de nivelul maxim, resimţind doar uşoare dureri. Totuşi, omul numărul 1 al sud-americanilor a efectuat singură şedinţă de pregătire, dimineaţa, fiind menajat la antrenamentul din a doua parte a zilei, la care au participat doar Monaco, Chela, Schwank şi rezerva Maximo Gonzalez.

Astăzi are loc tragerea la sorţi a partidelor iar mâine, de la ora 16.00, în direct pe TVR 2, se vor disputa primele meciuri de simplu.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite