CUPA DAVIS: Serbia a ales o suprafaţă rapidă şi o arenă de 18.200 de locuri pentru finala cu Franţa

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Echipa de Cupa Davis a Serbiei s-a hotărât. Suprafaţa pe care va juca finala împotriva Franţei (3-5 decembrie) va fi hard-ul, iar locaţia Belgrad Arena, un stadion de 18.200 de locuri. Ex-iugoslavii promit un spctacol de zile mari şi aducerea Salatierei de Argint în ţara lor.

Sârbii se pot baza doar pe patru jucători, cei care au făcut un meci foarte bun şi în semifinale , Djokovici, Tipsarevici, Troicki şi Zimonjici, în timp ce Franţa va veni la Belgrad cu Tsonga, Monfils, Simon, Llodra, Bennetteau şi Clement, urmând a alege cine intră în teren în funcţie de scor.

„Francezii sunt buni pe toate suprafeţele. Să sperăm că ei nu vor putea conta pe prezenţa lui Jo-Wilfred Tsonga, unul dintre cei mai buni jucători", a spus căpitanul echipei Serbiei, Bogdan Obradovici, care a adăugat că s-a ales o suprafaţă rapidă pentru Novak Djokovici.

„Dacă Nole va juca la Turneul Campionilor, în Londra, pe hard, atunci îi va fi uşor să joace pe aceeaşi suprafaţă rapidă şi în Cupa Davis", a adăugat Obradovici.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite