Marius Copil, în turul doi la Braşov

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Tenismanul Marius Copil s-a calificat, miercuri, în turul doi al turneului challenger de la Braşov.

Copil l-a învins în primul tur cu scorul de 2-6, 7-6 (8/6), 6-2, pe Victor Anagnastopol, beneficiar al unui wild-card.

El va juca în faza următoare a competiţiei cu francezul Eric Prodon, cap de serie numărul 7, care l-a învins pe românul Laurenţiu Gavrilă, jucător venit din calificări, cu scorul de 6-1, 3-6, 6-2.

Tenismanul Andrei Mlendea a fost învins, în primul tur, cu scorul de 6-3, 6-3, de austriacul Andreas Haider-Maurer, al optulea favorit al competiţiei.

Jucătorul Adrian Cruciat, venit din calificări, a fost întrecut, în runda inaugurală, cu scorul de 7-6 (7/3), 7-5, de muntenegreanul Goran Tosici.

Tenismanul Petru-Alexandru Luncanu a fost învins, în primul tur, cu scorul de 7-6 (7/4), 2-6, 6-4, de slovacul Pavol Cervenak.

În proba de dublu de la Braşov, perechea Adrian Cruciat/Adrian Ungur a fost învinsă, în runda inaugurală, cu scorul de 6-1, 7-5, de cuplul austriac Andreas Haider-Maurer/Philipp Oswald, cap de serie numărul 2.

Perechea Marius Copil/Ivo Klec (România/Slovacia) a fost întrecută, în primul tur, cu scorul de 3-6, 7-5, 12-10, de cuplul Alex Satschko/Goran Tosici (Germania/Muntenegru), cap de serie numărul unu.

Perechea Răzvan Sabău/Karim Maamoun (România/Egipt) a fost învinsă, în runda inaugurală, cu scorul de 6-2, 6-2, de cuplul Kornel Bardoczky/Jurgen Zopp (Ungaria/Estonia).
Turneul este dotat cu premii în valoare totală de 30.000 de euro.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite