Tenis: Wozniacki a câștigat turneul de la Tokio

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Daneza Caroline Wozniacki a câștigat sâmbătă dimineață turneul WTA de la Tokio, după ce a învins-o în finală pe rusoaica Elena Dementieva, scor 1-6, 6-2, 6-3

Dementieva părea să dețină controlul jocului după primul set, câștigat autoritar, însă a clacat în cel de-al doilea. Al treilea set a fost echilibrat până la 3-3. Apoi Wozniacki a rupt din nou ritmul, a reușit break-ul și și-a câștigat serviciul pentru 5-3. Dementieva nu și-a revenit și a încheiat partida cu o dublă greșeală, la prima minge de meci pe care a avut-o adversara sa.

Wozniacki este pe val și mai are nevoie de doar două meciuri câștigate săptămâna viitoare, la Beijing, pentru a o detrona pe Serena Williams din fruntea clasamentului WTA.

Daneza are cinci titluri WTA cucerite în acest sezon și de la Wimbeldon, unde a cedat în optimi, nu a mai pierdut decât două meciuri. Singurele insuccese au fost cele la Marion Bartoli, în sferturi la Cincinnati și la Vera Zvonareva, în semifinale la US Open, în rest Wozniacki câștigând 23 de meciuri și cucerind trei trofee.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite