Monica Niculescu şi Sorana Cîrstea, în calificări la Sydney

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Două românce vor fi prezente în calificările turneului femininde tenis de la Sydney, dotat cu premii în valoare totală de 618.000 de dolari.

Monica Niculescu o va întâlni în primul tur pe australianca Alison Bay, o jucătoare din Australia, beneficiară a unui wild-card, în cazul unui succes urmând să joace cu a opta favorită, cehoaica Barbora Strycova Zahlavova.

Totuşi, participarea ei în calificări este incertă, românca fiind calificată în semifinalele turneului de dublu de la Brisbane, acolo unde face pereche cu chinezoaica Zi Yan. Cele două vor juca diseară pentru un loc în finală, iar în cazul calificării în ultimul act e posibil ca Monica să se retragă din calificările de simplu de la Sydney.

Tot în calificări va juca şi Sorana Cîrstea. Aflată în cursa pentru recuperarea gloriei pierdute, târgovişteanca o va întâlni în primul tur pe nemţoaica Kristina Barrois, o jucătoare ce nu ar trebui să-i pună probleme. După care, în turul secund, se va afla faţă în faţă, cel mai probabil, cu a şasea favorită, rusoaica Vera Duşevina. Pe tabloul principal de la Sydney este direct calificată Alexandra Dulgheru.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite