Tenis: Turneu "Futures" de 20.000 de euro, la Braşov

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Baza sportivă Dinamo Braşov găzduieşte, începând de astăzi, timp de o săptămână, turneul masculin futures de tenis, probe de simplu.

Premiile totale sunt în valoare de circa 10.000 de euro, iar organizarea turneului a costat 20.000 de euro. Evenimentul a debutat în această dimineaţă, în incinta bazei sportive de pe strada Nicopole. Până luni vor avea loc partidele de calificare, iar de marţi se vor desfăşura meciurile de pe tabloul principal.

În calificări au luat startul 64 de sportivi, iar 24 se vor cailifca pe tabloul principal, urmând ca alţi patru tineri tenismeni să primească wild-card-uri pentru a participa la evenimentul care se află la cea de-a patra ediţie la Braşov. Semifinalele competiţiei vor avea loc sâmbătă, 12 iunie, iar finala este programată duminică, de la ora 11.00, pe terenul central de la Dinamo Braşov.

La competiţia de la poalele Tâmpei vor lua parte sportivi din România, Ucraina, Polonia, Columbia, Belgia, Italia, Austria, Estonia, Grecia, Rusia, Spania şi Bulgaria. Printre numele importante care vor lua parte la eveniment se numără şi componenţii naţionalei României de Cupa Davis: Victor Crivoi, Gabriel Moraru, Andrei Mlendea, Petru Luncanu, Dacian Crăciun şi Ciprian Porumb.

Partidele de pe tabloul principal care vor avea loc de la ora 12.00 şi 18.30 vor putea fi urmărite, în transmisiune directă, pe TVR 3.

Pentru ultimele noutăţi din Braşov, click pe poza de mai jos:

image
Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite