Boris Becker: "Federer are un talent extraordinar"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Fostul lider mondial îl consideră pe Federer drept cel mai mare jucător de tenis din toate timpurile.


Germanul Boris Becker, fost lider al clasamentului ATP, l-a învins pe primul ministru bulgar Boiko Borisov într-un meci amical de tenis disputat la Sofia.

Meciul, unul de dublu, s-a disputat duminică seara într-un singur set şi a fost câştigat de Becker (6-4), care a făcut pereche cu fosta jucătoare bulgară de tenis Magdalena Maleeva, în timp ce Borisov l-a avut drept partener de joc pe unul dintre prietenii săi.

"A fost pentru prima oară în viaţa mea când am jucat împotriva unui prim-ministru. Îmi pare rău că l-am învins pe Borisov, ştiu că nu-i place să piardă. M-a impresionat însă îndemânarea sa pe teren", a spus fostul campion german într-un interviu acordat postului bTV.

Chestionat în legătură cu viitorul profesional al elveţianului Roger Federer, Boris Becker, triplu câştigător la Wimbledon, a precizat că îl consideră pe jucătorul din ţara cantoanelor drept cel mai mare tenisman din toate timpurile.

"Federer va continua să domine lumea tenisului masculin. Este adevărat că anul acesta nu a putut câştiga la Roland Garros şi Wimbledon, însă asta nu înseamnă nimic, deoarece nimeni nu se poate impune în toate turneele. Federer are un talent extraordinar şi cred că va continua să domine acest sport şi în următorii ani", a adăugat Boris Becker.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite