TENIS: Wozniacki rezistă crampelor musculare şi câştigă eroic cu Zvonareva

0
Publicat:
Ultima actualizare:
TENIS: Wozniacki rezistă crampelor musculare şi câştigă eroic cu Zvonareva
TENIS: Wozniacki rezistă crampelor musculare şi câştigă eroic cu Zvonareva

Finalista de la US Open, daneza Caroline Wozniacki a câştigat cea de-a doua partidă din cadrul Grupei Albe de la turneul campioanelor, după o dispută dramatică cu Vera Zvonareva, încheiată cu scorul de 6-0, 6-7 (3), 6-4.

Wozniacki, care câştigase tot în trei seturi şi în primul meci, cel cu Victoria Azarenka, a condus cu 6-0 şi 5-2 dar Zvonareva a revenit spectaculos în setul al doilea şi a egalat la 5.

Rusoaica a avut la dispoziţie numai 24 de ore pentru a se pregăti de meci, înlocuind-o pe conaţionala sa Dinara Safina, care s-a accidentat ieri. Acest lucru nu s-a simţit însă şi după ce a salvat o minge de meci, Zvonareva a egalat situaţia la seturi cu un tie-break câştigat la 3.

Wozniacki a revenit însă în setul decisiv, şi în ciuda faptului că a apelat în mai multe rânduri la fizioterapeut din cauza crampelor musculare, a încheiat victorioasă partida.

Daneza a avut un moment de cumpănă chiar înainte de a servi pentru meci, când, fără a fi permisă intervenţia doctorului, s-a prăbuşit de durere pe teren şi a izbucnit în lacrimi. Dar a rezistat în cele din urmă pentru a încheia pe picioare o partidă care a durat aproape trei ore.

Prin această victorie Wozniacki a obţinut matematic calificarea în semifinale, având două succese, şi urmează să joace mâine cu Jelena Jankovici, pentru ierarhia finală a Grupei Albe. 

Iată grimasele de durere ale Carolinei Wozniacki. Vezi aici galeria foto completă:

image
image
image
image
image
Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite