Zvonareva - Radwanska, finala de la Tokyo

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Agnieszka Radwanska
Agnieszka Radwanska

Rusoaica a trecut lejer în semifinale de învingătoarea de la Wimbledon, în timp ce poloneza a trecut printr-un meci extrem de greu cu Azarenka.

Agnieszka Radwanska este a doua finalistă a Openului de la Tokyo, după ce vineri s-a impus la capătul unei partide disputate în fața Victoriei Azarenka din Belarus. Poloneza, numărul 13 WTA, a câștigat primul set cu 6-3, l-a pierdut pe următorul cu 4-6, pentru a se impune clar în decisiv, scor 6-2. Ea v-a juca în compania rusoaicei Vera Zvonareva, care a primit o replică bună doar în primul set de la Petra Kvitova. Campioana de la Wimbledon a împins manșa în tie-break, unde rusoaica a jucat mai atent (7-2), iar în setul secund Zvonareva s-a dezlănțuit, câștigând toate ghemurile pentru un convingător 7-6, 6-0.

Cehoaica profitase în sferturi de accidentarea Mariei Sharapova, dar în partida de vineri a părut mai degrabă dornică să ajungă rapid la vestiare decât să se lupte pentru a întoarce rezultatul. Zvonareva, semifinalistă la Melbourne, va căuta să câștige al treilea titlu al anului, după cele de la Doha și Baku.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite