Wozniacki, învinsă de Zvonareva în finală la Doha

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Daneza Caroline Wozniacki, liderul clasamentului WTA, a suferit o înfrângere surprinzătoare, scor 4-6, 4-6, în finala turneului WTA de la Doha în faţa rusoaicei Vera Zvonerva, jucătoare ce nu mai obţinuse un titlu în circuit de aproape un an de zile.

Eşecul este surpinzător în contextul în care Wozniacki câştigase recent titlul la Dubai şi nu pierduse nici măcar un set la Doha până în finală.

Aceasta a fost prima victorie obţinuta de moscovită în faţa nordicei după două înfrangeri consecutive. În acest moment, scorul în duelurile directe este egal, 4-4."Caroline e numărul 1 şi joaca foarte bine. Am luptat pentru fiecare punct şi am încercat să-mi fac loviturile. Este un moment special pentru mine, pentru că a venit dupa meciuri dificile disputate împotriva Hantuchovei şi a lui Jankovic. Am mulţi fani aici şi numai cu ajutorul lor am reuşit să trec cu bine peste această săptămână", a declarat Zvonareva.

Titlul obţinut de Zvonareva la Doha este al 11-lea WTA. Ea nu mai câştigase un turneu la simplu din februarie anul trecut.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite