Wozniacki i-a "păcălit" pe jurnalişti

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Caroline Wozniacki
Caroline Wozniacki

Numărul 1 mondial în tenis Caroline Wozniacki, care s-a calfiicat, duminică, în sferturi la Australian Open, le-a spus jurnaliştilor că a fost zgâriată la picior de un cangur, iar apoi, plină de remuşcări, a dezvăluit că totul a fost o glumă.

După victoria din meciul cu letoniaca Anastasija Sevastova, jucătoarea daneză a povestit cum a căpătat micuţa rană de la un picior.

"M-am dus în parc şi am văzut un cangur întins la pământ. M-am dus să-l ajut, însă a încept să fie agresiv şi m-a zgâriat", a spus jucătoarea, în faţa jurnaliştilor amuzaţi.

Ea a oferit apoi detalii despre această poveste, precizând că animalul este un "bebeluş" că era "micuţ", că doctorii au vrut să-i aplice "mai multe puncte de sutură" şi că s-a distrat jucându-se cu pansamentul.
După câteva ore, jucătoarea a convocat o altă conferinţă de presă pentru a reveni asupra subiectului. "Am inventat povestea cu acest cangur, deoarece era mai bine decât ceea ce mi s-a întâmplat: am alunecat, probabil asta ţine de partea mea blondă", a mărturisit sportiva, cerându-şi scuze.

Vineri, daneza a apreciat că jurnaliştii sud-americani consideră conferinţele ei de presă drept plictisioare. "Mi se pare drăguţ că mi se adresează mereu aceleaşi întrebări", a declarat sprotiva, lansândus-se apoi într-un monolog plin de umor despre meciul său şi anticipând presupusele întrebări ale presei. â

Reporterii au făcut apoi un efort şi i-au adresat întrebări inedite, jucătoarea de 20 de ani răspunzând cu plăcere.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite