TENIS: Wozniacki şi Verdasco, învingători la New Haven

0
Publicat:
Ultima actualizare:
TENIS: Wozniacki şi Verdasco, învingători la New Haven
TENIS: Wozniacki şi Verdasco, învingători la New Haven

Daneza Caroline Wozniacki şi spaniolul Fernandi Verdasco au câştigat turneul internaţional de tenis de la New Haven (SUA), dotat cu premii în valoare de 750.000 dolari.

Daneza Caroline Wozniacki a câştigat, pentru al doilea an consecutiv, turneul internaţional feminin de tenis de la New Haven (Connecticut), dotat cu premii în valoare de 600.000 dolari, învingând-o în finală, cu 6-2, 6-4, pe rusoaica Elena Vesnina.

O întrerupere a intemperiilor provocate de furtuna tropicală Danny le-a permis organizatorilor să programeze meciul pe terenul central şi nu pe cel acoperit, aşa cum s-a întâmplat cu semifinalele competiţiei masculine de la New Haven.

În vârstă de 19 ani, Wozniacki a avut nevoie doar de o oră şi 16 minute pentru a câştiga cel de-al şaselea titlu din cariera sa.

Spaniolul Fernando Verdasco a câştigat turneul internaţional masculin de tenis de la New Haven (SUA), dotat cu premii în valoare de 750.000 dolari, învingându-l în finală, cu 6-4, 7-6 (8/6) pe americanul Sam Querrey.

În semifinalele competiţiei, disputate în sală din cauza condiţiilor meteo nefavorabile, Verdasco, numărul 2 pe lista capilor de serie, a dispus cu 7-6 (7/4), 7-6 (7/5) de rusul Igor Andreev, în timp ce Querrey s-a impus tot în două seturi, cu 6-3, 6-4, în faţa argentinianului Jose Acasuso.

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite