Caroline Wozniacki, lider în aşteptare

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Jucătoarea daneză s-a calificat în finala turneului de tenis de la Tokyo şi se apropie tot mai mult de prima poziţie în ierarhia mondială.

Wozniacki, cap de serie numărul 1 la turneul japonez, a trecut în trei seturi de Victoria Azarenka, 6-2 / 6-7(3) / 6-4, după aproape trei ore de joc. Ea o va întâlni în finală pe Elena Dementieva, care învins-o în două manşe, 6-4 / 7 -5 pe deţinătoarea titlului de la Roland Garros, Francesca Schiavone.

Caroline Wozniacki a avut un sezon de excepţie, obţinând deja patru titluri (Ponte Vedra Beach, Copenhaga, Montreal şi New Haven), iar prin calificarea în finala de la Tokyo a mai făcut un pas spre cucerirea primei poziţii în clasamentul WTA. Dacă va câştiga acest turneu, danezei îi va fi suficientă o prezenţă în sferturile de finală ale turneului de săptămâna viitoare de la Beijing, pentru a o detrona pe Serena Williams, actualul lider mondial. Americanca nu a mai jucat de la finala câştigată la Wimbledon, de pe 3 iulie, după ce a călcat pe nişte cioburi de sticlă într-un restaurant.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite