TENIS: Wozniacki a bătut-o pe Azarenka după un meci de trei ore la Doha

0
Publicat:
Ultima actualizare:
TENIS: Wozniacki a bătut-o pe Azarenka după un meci de trei ore la Doha
TENIS: Wozniacki a bătut-o pe Azarenka după un meci de trei ore la Doha

Cele două debutante la Turneul Campioanelor au realizat cel mai spectaculos meci de la această ediţie. Wozniacki  s-a impus în final, scor 1-6, 6-4, 7-5, la capătul unui meci de 2 ore şi 58 de minute, în care a revenit de la 3-5 în setul decisiv.

Azarenka a cedat nervos

După ce a fost egalată la 5-5 în setul decisiv, bielorusa a cedat psihic. În game-ul 11, Azarenka a trimis o minge în afara arenei de ciudă şi apoi şi-a spart racheta la 15-40, arbitrul penalizând gestul său.

"Am continuat să lupt. Publicul, în special danezii, m-au ajutat să trec peste momentele grele. Acum nu îmi doresc decât să sărbătoresc această mare victorie şi să am o cină frumoasă alături de prieteni şi familie", a spus Wozniacki după terminarea partidei.

Safina a abandonat în faţa lui Jankovici şi a pierdut primul loc WTA !

În celălalt meci al Grupei Albe, lidera clasamentului WTA, rusoaica Dinara Safina, a părăsit terenul după doar două game-uri disputate contra sârboaicei Jelena Jankovici. Dacă Safina nu va putea juca în partida următoarea din cauza acestei accidentări la spate, ea va fi înlocuită de Agnieska Radwanska (Polonia) sau de Vera Zvonareva (Rusia), cele două jucătoare de rezervă.


Safina, care a redevenise nr. 1 mondial luni, va pierde astfel din nou prima poziţie în faţa americancei Serena Williams.

Jankovici, Azarenka şi Wozniacki au fiecare câte o victorie în faza grupelor. Safina rămâne fără niciun punct.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite