TENIS: Victor Hănescu şi Sorana Cârstea, printre favoriţii de la Wimbledon

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Victor Hănescu şi Sorana Cârstea se numără printre capii de serie al turneului de Grand Slam de la Wimbledon, care va debuta luni la Londra. Listele favoriţilor sunt deschise, atât la masculin cât şi la feminin, de ocupanţii primelor trei locuri în clasamentele mondiale. Pe tablourile principale ale competiţiei au fost direct acceptaţi şi opt jucători români.

Ocupant al locului 29 în clasamentul mondial, Victor Hănescu se numără printre favoriţii unui turneu de Grand Slam pentru a doua oară în carieră. Dacă în urmă cu două săptămâni, la Roland Garros, a fost cap de serie numărul 29, acum el este al 31-lea favorit al competiţiei. Alături de el, pe tabloul principal al concursului masculin au mai fost direct acceptaţi alţi doi români: Victor Crivoi şi Andrei Pavel. Primii trei favoriţi ai concursului sunt spaniolul Rafael Nadal, elveţianul Roger Rederer şi favoritul local, britanicul Andy Murray.

Sorana Cârstea e cap de serie numărul 28

La feminin, situaţia se prezintă şi mai bine. Sorana Cârstea - a 27-a jucătoare a lumii în acest moment - a fost desemnată cap de serie numărul 28, într-o listă deschisă de rusoaica Dinara Safina şi continuată cu surorile Williams, Serena şi Venus. Alături de Sorana, pe tabloul principal al turneului au mai fost acceptate direct alte patru jucătoare din România: Alexandra Dulgheru, Monica Niculescu, Raluca Olaru şi Edina Gallovits.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite