TENIS: Serena Williams a pozat goală pentru o revistă americană

0
Publicat:
Ultima actualizare:
TENIS: Serena Williams a pozat goală pentru o revistă americană
TENIS: Serena Williams a pozat goală pentru o revistă americană

Revenită pe primul loc în clasamentul mondial, americanca Serena Williams a mai dat o lovitură, de data aceasta de imagine: a pozat dezbrăcată pentru revista ESPN „Body Issue"!

Singura jucătoare de tenis dintre cei şase sportivi aleşi să pozeze pentru numărul din acest an, Serena apare chiar pe coperta revistei care va apărea pe piaţa americană pe 9 octombrie. Pentru mezina familiei Williams aceasta nu e prima apariţie nud într-o revistă de peste Ocean. În urmă cu doi ani, ea a pozat pentru revista „Jane", acel număr fiind unul dintre cele mai căutate pe piaţa americană.

Oarecum surprinzătoare, apariţia Serenei pe coperta revistei poate fi legată de incidentul din finala US Open, când a ameninţat un arbitru de linie. Deja amendată cu 10.000 de dolari, ea riscă însă mult mai mult: să fie suspendată de la următoarele două turnee de Grand Slam, Australian Open 2010 şi Roland Garros 2010. Cazul ei se află în atenţia ITF, care până cel mai târziu în luna decembrie, va lua o decizie. Ultimul jucător suspendat de la turneele de Grand Slam pentru conduită nesportivă a fost americanul Jeff Tarango, în 1995. Acesta a lipsit de la US Open 1995 şi Australian Open 1996 din cauza unui incident petrecut la Wimbledon.

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite