Wilander: „Reverul cu o mână a lui Andrei Pavel era fenomenal”

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Foşti numărul 1 al clasamentului ATP au despicat cele mai frumoase lovituri din istoria tenisului. Suedezul Mats Wilander a menţionat backhandul cu o mână a lui Andrei Pavel.

La ultimul turneu de Grand Slam, "criticii" sportului alb se bat în aprecieri cine are cea mai frumoasă, mai alegantă şi unică lovitură în tenis.

Se spune că serviciul lui Arthur Ashe era mortal, iar vole-ul lui McEnroe nu era doar esthetic, ci şi înşelător, jocul lui Borg era atractiv, iar Federer e maestru...la tot.
Frumuseţea când vine vorba de tenis ia mai multe aspecte. Agassi mizează în locul cunoscutului forehand a lui Nadal pe backhandul cu două mâni din alergare. E mult mai spectaculos.

"McEnroe era de departe unic în lovituri. Nimeni nu are jocul lui. Nu-l poţi imita", spune Wilander, care adaugă pe lista de favoriţi pe Andrei Pavel "Backhandul cu o mână a lui Andrei era fenomenal, dar nimeni nu îl ştie".

Roger Federer nu-l poate uita pe francezul Fabrice Santoro, cu slice forehand. "Era unic, iar loviturile sale erau ca un cuţit care trece prin unt"

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite