Ruxandra Dragomir:"Sorana Cârstea poate ajunge în Top 10 WTA"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Ruxandra Dragomir, preşedintele Federaţiei Române de Tenis, a declarat miercuri că este mulţumită de prezenţa jucătorilor din ţara noastră la turneul de la Wimbledon.

Ruxandra Dragomir, preşedintele Federaţiei Române de Tenis participat, miercuri dimineaţă, la inaugurarea bazinului din cadrul Complexului Olimpic Sydney 2000 de la Izvorani.

''Am o impresie foarte bună pentru participarea jucătorilor români prezenţi la turneul de la Wimbledon, a spus preşedintele FRF. Sunt foarte fericită pentru Victor Hănescu.

El a reuşit un meci senzaţional, o victorie incredibilă. De obicei, el are probleme când vine vorba de cinci seturi. Ne-a demonstrat că are şi o pregătire fizică bună. În sfârşit, a câştigat, mă bucur foarte mult.

La fel şi Victor Crivoi. Avem doi băieţi la Wimbledon, în turul doi. Este visul oricărui jucător să ajungă pe tabloul principal la Wimbledon. Ei au reuşit să treacă un tur. La rândul lor, Sorana Cîrstea şi Raluca Olaru joacă şi ele în turul II''.

Ea a mai afirmat despre competiţia de la Wimbledon: ''Fetele sunt şi ele în turul doi. Este un turneu foarte important, Sorana Cîrstea şi Raluca Olaru vor să mai câştige, Sorana Cîrstea a ajuns în primele 30 de jucătoare ale lumii, Raluca Olaru este în jur de 60. Poziţii foarte bune.

Cât de curând, Sorana poate să ajungă în top 10 WTA. În momentul de faţă, Sorana merită să fie în primele 10 jucătoare ale lumii. Sunt convinsă că are tot potenţialul necesar să ajungă acolo sus, unde merită. Şi Raluca are un bun potenţial să ajungă în top 20, la jumătatea anului viitor''.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite