TENIS: Sorana Cârstea a urcat un loc în clasamentul WTA, până pe poziţia 28

0
Publicat:
Ultima actualizare:
TENIS: Sorana Cârstea a urcat un loc în clasamentul WTA, până pe poziţia 28
TENIS: Sorana Cârstea a urcat un loc în clasamentul WTA, până pe poziţia 28

Românca Sorana Cârstea a avansat o poziţie în clasamentul WTA până pe locul 28, în timp ce Edina Gallovits a urcat două locuri, până pe 90, conform ierarhiei publicate luni de site-ul oficial al forului internaţional.

Celelalte trei tenismene românce din top 100 au staţionat pe aceleaşi locuri, Raluca Olaru pe 53, Monica Niculescu pe 72 şi Alexandra Dulgheru pe 73.

Liderul ierahiei WTA continuă să fie rusoiaca Dinara Safina. Singura schimbare din top 10 mondial a fost trecerea Jelenei Jankovic (Serbia) pe locul 5 şi coborârea rusoaicei Svetlana Kuzneţova pe 6.

În ierarhia de dublu, Monica Niculescu a urcat patru locuri, până pe 28, în timp ce Sorana Cârstea a rămas pe 36, iar Olaru a staţionat pe 88.

În această săptămână are loc turneul de la Los Angeles, dotat cu premii în valoare de 700.000 de dolari. Pe tabloul principal de simplu sunt prezente Monica Niculescu, ea urmând să o întâlnescă în primul tur pe australianca Samantha Stosur, şi Sorana Cârstea, care va debuta împotriva portughezei Michelle Larcherde Brito. La dublu, Monica Niculescu va face cuplu cu americanca Vania King şi va juca în primul tur cu perechea Flavia Pennetta (Italia)/Lisa Raymond (Statele Unite), în timp ce Sorana Cârstea va evolua alături de daneza Caroline Wozniacki şi va întâlni în manşa inaugurală cuplul Chia-Jung Chuang (Taipei)/Zi Yan (China).
 

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite