Victoria Azarenka, contestată la Turneul Campioanelor! Vezi de ce!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Situată pe poziția a patra în ierarhia mondială, ea a trecut de Samantha Stosur în două seturi identice, 6-2, 6-2, dar australianca nu a dat vina pe zgomotul pe care îl face Azarenka pe teren, cu toate că o asemenea atmosferă e greu de suportat, prezent la Turneul Campioanelor: "Nu îmi place să aud așa ceva când mă uit la televizor. Când mă aflu pe teren, nici măcar nu îl observ", a admis Stosur.


După ce Caroline Wozniacki a înaintat ideea că există jucătoare care recurg la aceste sunete numai pentru a-și deconcentra adversarul, nefăcând zgomot la antrenamente, antrenorul lui Sam Stosur, David Taylor, nu vede nici el ceva pozitiv în acest lucru: "Nu îmi place. Îl urăsc. Nu puteți crede câți iubitori ai tenisului s-au bucurat când s-a impus Sam la US Open, pentru că ea nu urlă. Cred că este un lucru neplăcut pentru cei care urmăresc acest sport. Nu te mai prezinți cu aceeași plăcere pentru a vedea o partidă. Aceste sunete apar și în momente importante ale unui meci", a spus Taylor.

Una dintre cele "acuzate", Victoria Azarenka, a afirmat că ea a început să se exteriorizeze astfel de când avea opt ani și că nu se poate opri: "Nu îi poți impune unui jucător ce să facă pe teren. Nu e ca și cum încerci să îți deconcentrezi adversarul. Este ceva normal. Eu procedez astfel atât la antrenamente, cât și în timpul meciurilor oficiale. Dacă există oameni care fac asta pentru a distrage atenția, atunci este deranjant, dar eu fac asta tot timpul. Este o parte din mine, o parte din felul în care sunt. Dacă o adversară s-ar plânge de comportamentul meu, i-aș transmite să își vadă de treaba ei", a punctat Azarenka.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite