Victor Crivoi s-a calificat în turul doi la Arad

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Tenismanul Victor Crivoi, cap de serie numărul 4, s-a calificat în turul doi al turneului challenger de la Arad, dotat cu premii în valoare totală de 30.000 de euro.

Crivoi l-a învins, în runda inaugurală, cu scorul de 3-6, 6-2, 6-1, pe spaniolul Guillermo Olaso şi va juca, în faza următoare a competiţiei, cu învingătorul partidei dintre spaniolul Robert Bautista-Agut şi croatul Franco Skugor, jucător venit din calificări.

Tenismanul Vasile-Alexandru Ghilea, beneficiar al unui wild-card, a fost învins, în primul tur, cu scorul de 6-0, 6-2, de germanul Dennis Bloemke, jucător venit din calificări.

Jucătorul Marius Copil, beneficiar al unui wild-card, a fost întrecut, în runda inaugurală, cu scorul de 6-4, 6-3, de spaniolul Inigo Cervantes-Huegun.

În proba de dublu de la Arad, perechea Petru-Alexandru Luncanu/Florin Mergea a fost învinsă, în primul tur, cu scorul de 7-6 (7/5), 7-5, de cuplul Pavol Cervanak/Guillermo Olaso (Slovacia/Spania).

Perechea Cătălin Gârd/Ilia Beliaev (România/Rusia), cap de serie numărul 4, a fost întrecută, în runda inaugurală, cu scorul de 3-6, 6-4, 10-2, de cuplul spaniol Daniel Munoz-De la Nava/Sergio Perez-Perez.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite