GALERIE FOTO Victor Hănescu şi Monica Niculescu au inaugurat campania "Tenis 10"

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Poză 13
Poză 13

Peste 100 de copii au participat, joi, la Colegiul Naţional "Mihai Eminescu" la inaugurarea campaniei "Tenis 10", unde au avut ocazia să schimbe câteva mingi alături de Victor Hănescu, Monica Niculescu şi preşedintele Federaţiei Române de Tenis.

Copiii, majoritatea până în 10 ani, i-au întâmpinat pe Hănescu şi Niculescu plini de entuziasm, scandându-le numele minute în şir. Pentru că nu se opreau, iar evenimentul trebuia să înceapă, o profesoară de sport a fost nevoită să apeleze la ajutorul unui fluier, de mai multe, pentru a-i potoli.

În incinta sălii de sport a fost amenajat un mini-teren de tenis, unde copiii s-au îngrămădit pentru a se juca cu cei trei jucători de tenis. Ulterior, pentru a-i ajuta să lovească mai bine mingea, fosta finalistă de la Roland Garros, Florenţa Mihai, a intrat şi ea pe teren.

"A trecut ceva timp de când nu am mai fost într-o şcoală. Părinţii m-au trimis la sport, dar nu doreau să fac de performanţă, ei voiau să studiez şi să o iau pe alte căi. De tenis m-am apucat la şase ani, dar eu nu am avut şansa lor să întâlnesc un jucător de performanţă sau, mai ales, să schimb câteva mingi", a spus Hănescu.

Jucătoarea Monica Niculescu îşi doreşte ca în urma acestei campanii, copiii să vină la tenis. "Le doresc copiilor să vină la tenis. Eu m-am apucat de tenis la cinci ani, dar totuşi racheta şi fileul nu păreau prea mari pentru mine. Îmi plac foarte mult copiii şi cred că m-am descurcat destul de bine şi normal că îmi doresc să fiu mamă, dar nu acum", a completat Niculescu.

Preşedintele Federaţiei Române de Tenis, Ruxandra Dragomir, este convinsă că în urma acestei campanii, România va avea mai mulţi copii înscrişi la tenis. "Avem nevoie tot timpul de noi campioni, iar asta este menirea Federaţiei Române de Tenis, să-i crească. Prin acest proiect ne-am propus să promovăm tenisul. Deja sunt foarte mulţi copii care vin spre tenis", a adăugat Dragomir.

Campania va continua, vineri, la şcoala generală numărul 45, când Simona Halep şi Irina-Camelia Begu vor fi prezente.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite