Victor Hănescu joacă la Campionatele Naţionale pe echipe

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cel mai bun jucător de tenis al României la ora actuală, Victor Hănescu participă în această săptămână la Campionatele Naţionale pe echipe Devin, destinate seniorilor. "Hane", alături de Victor Crivoi, Petre Luncanu, Andrei Mledea şi Dacian Crăciun va încerca să aducă încă un trofeu pentru Dinamo.

Campionatele Naționale pe Echipe Devin dedicate seniorilor se desfășoară în perioada 4 - 10 octombrie, la Centrul Național de Tenis din București.

Echipele calificate la masculin sunt Dinamo București, Tenis Club București, ICMRS Galați și Livone TC Ilie Năstase, la senioare, și LPS Pitești, CSA Steaua, SCM Bacău și CS Dinamo, în timp ce la feminin, pentru trofeul cel mare se bat patru echipe, iar favorită este Livone TC Năstase pentru care concurează Mădălina Gojnea, Laura Andrei, Karina Goia, Gianina Dumitrescu și Daniela Bighiu.

"Tenisul este prin definiție, un sport individual. Campionatele naționale pe echipe reprezintă un moment când jucătorii își pot manifesta spiritul de echipă și pot realiza performanțe pentru clubul pe care îl reprezintă", a declarat Ruxandra Dragomir, președintele FRT.

Campionatele Naționale sunt dedicate jucătorilor de tenis seniori și succed Campionatele Naționale Individuale încheiate săptămâna trecută unde principalii favoriți , Mădălina Gojnea, la feminin, jucătoare legitimată la Livone TC Ilie Năstase, și Petru-Alexandru Luncanu, de la CS Dinamo, la masculin, au câștigat titlurile de campioni naționali.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite