Victor Crivoi s-a calificat în turul doi la Braşov

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Tenismanul Victor Crivoi s-a calificat, miercuri, în turul doi al turneului challenger de la Braşov, dotat cu premii în valoare totală de 30.000 de euro.

Crivoi l-a învins, în runda inaugurală, cu scorul de 6-0, 6-4, pe Cătălin Gârd, jucător venit din calificări, şi va juca, în faza următoare a competiţiei, cu austriacul Andreas Haider-Maurer, cap de serie numărul unu, care a trecut, cu scorul de 6-3, 6-4, de germanul Morgan Phillips.

Tenismanul Adrian Ungur, al patrulea favorit al competiţiei, l-a învins, în primul tur, cu scorul de 6-2, 6-1, pe Victor-Mugurel Anagnastopol, beneficiar al unui wild-card, şi va juca, în faza următoare, cu austriacul Gerald Melzer, care a trecut, cu scorul de 6-0, 6-1, de polonezul Marcin Gawron.

Jucătorul Adrian Copil l-a învins, în runda inaugurală, cu scorul de 3-6, 6-3, 7-5, pe irlandezul Louk Sorensen şi va juca, în turul doi, cu cehul Dusan Lojda, care a trecut, cu scorul de 7-5, 6-4, de slovenul Blaz Kavcici, cap de serie numărul 2.

Tenismanul Gabriel Moraru, beneficiar al unui wuild-card, a fost învins, în primul tur, cu scorul de 7-5, 6-7 (2/7), 6-1, de cehul Michal Konecny, jucător venit din calificări.

Jucătorul Răzvan Sabău, beneficiar al unui wild-card, a fost întrecut, în primul tur, cu scorul de 6-4, 6-7 (5/7), 7-6 (7/4), de cehul Jan Hajek, al şaselea favorit al competiţiei.

În proba de dublu de la Braşov, perechea Victor-Mugurel Anagnastopol/Florin Mergea a învins, în runda inaugurală, cu scorul de 6-4, 6-2, cuplul Gerald Melzer/Mihail Vasiliev (Austria/Rusia), cap de serie numărul unu, şi va juca, în sferturile de finală, cu perechea Andreas Beck/Louk Sorensen (Germania/Irlanda).

Perechea Marius Copil/Andrei Mlendea a învins, în primul tur, cu scorul de 6-2, 6-3, cuplul Sebastian Kraila/Gabriel Moraru şi va juca, în sferturile de finală, cu perechea moldoveană Radu Albot/Andrei Ciumac, cap de serie numărul 3.

Perechea Robert Coman/Laurenţiu Gavrilă a învins, în runda inaugurală, cu scorul de 6-4, 6-2, cuplul Cătălin Gârd/Adrian Ungur şi va juca, în sferturile de finală, cu perechea Michal Konecny/Michael Ryderstedt (Cehia/Suedia), cap de serie numărul 4, care a trecut, cu scorul de 6-1, 6-2, de cuplul Paris Gemouchidis/Maxime Teixeira (Grecia/Franţa).

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite