Verdasco cere scuze publicului francez-VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Spaniolul Fernando Verdasco, numărul 9 mondial, şi-a cerut scuze publicului francez printr-un comunicat de presă, după ce în finala turneului de la Nisa, pierdută cu 3-6, 7-5, 6-7 în faţa lui Richard Gasquet, a înjurat suporterii din tribune, care îl şicanau la fiecare greşeală.

"Am exagerat, nu am ştiut să-mi controlez nervii. Este o greşeală. Mi-a scăpat situaţia de sub control. Îmi pare rău pentru că nu vroiam să se întâmple aşa. Nu am nimic cu Gasquet, ne înţelegem bine, avem o relaţie bună, suntem chiar prieteni pe Facebook", a declarat Verdasco.

"Era un spectator care mă insulta. Am făcut o dublă greşeală, s-a ridicat şi a început să se bucure. Când vorbeam de francez mă refeream la acel individ. Publicul te huiduie tot timpul. S-au comportat foarte rău cu mine. Toţi mă fluierau şi strigau de fiecare dată când greseam. Chiar unii oameni francezi s-au apropiat de mine după meci şi mi-au spus că publicul s-a comportat foarte urât", a explicat tenismenul iberic.

Verdasco va juca azi la Roland Garros împotriva rusului Igor Kunitsyn şi va avea probabil parte de un "tratament" special din partea fanilor din Hexagon.

Vedeţia aici reacţiile nervoase ale lui Verdasco la adresa suporterilor francezi din finala de la Nisa:

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite