VIDEO şi FOTO-Funeriu se crede Federer!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Prezent la inaugurarea arenei de la BCR Oopen România, ministrul Funeriu a jucat o partidă demonstrativă cu Ruxandra Dragomir, preşedintele FRT. Foarte sigur pe talentul său, Funeriu s-a autocaracterizat ca un "as al tenisului" deşi realitatea este departe de visele sale.  

Luni a avut loc inaugurarea Arenei centrale, de la Academia de Tenis Herăstrău din Bucureşti, locul unde se va desfăşura între 16 şi 23 iulie, turneul internaţional feminin de tenis BCR Open România, dotat cu premii de 100.000 dolari, plus ospitalitate.

Ministrul Educaţiei, Cercetării, Tineretului şi Sportului a vrut să impresioneze audienţa cu talentul său în mânuirea rachetei, dar mai mult a stârnit zâmbetele celor prezenţi. Funeriu a oferit chiar o replică antologică la un schimb de mingi cu Ruxandra Dragomir.

Fosta mare campioană l-a avertizat cu urmează un as din serviciu, iar Funeriu a replicat ţanţoş: "Aveţi deja un as peste fileu!"

Arena centrală va avea 1.700 de locuri, iar pe terenurile doi şi trei capacitatea tribunelor va fi de 600 de locuri. Construcţia arenei a costat 50.000 de euro, toate cheltuielile fiind suportate de FR de Tenis.

"Este destul de emoţionant pentru mine şi trebuie să recunosc faptul că nu este prima dată. Am primit şi câteva reproşuri, că este bine să vin mai des, dar ... în măsura posibilităţilor. Am lovit mingea, doamna Dragomir m-a alergat mai mult decât sindicatele. Am mai jucat tenis ca orice jucător amator, în copilărie, dar şi în perioada studenţiei. Fac destul de mult sport. Acum, de când ocup acestă funcţie, timpul este mult mai limitat dar, nu neglijez sportul. Nicio o zi fără sport, mie îmi plac mult sporturile de echipă'', a spus Funeriu după terminarea partidei demonstrative.

image

Mult mai diplomată, Ruxandra Dragomir a precizat la rândul său: "Cred că Daniel Funeriu a fost puţin emoţionat. Noi am mai jucat şi în trecut de câteva ori. Pot să spun că l-am rugat să vină mai des la tenis pentru că este suficient de talentat, pentru a învăţa acest sport minunat, foarte repede. După cum aţi observat, am avut câteva schimburi de mingi foarte frumoase, din punctul meu de vedere. Ne simţim foarte bine".

La inaugurarea de luni au mai participat Carmen Tocală, preşedintele Federaţiei Române de Baschet, Sorin Matei, preşedintele Federaţiei Române de Atletism.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite