VIDEO Spectacol la Wimbledon - faze care au stârnit zâmbete sau îngrijorare

0
Publicat:
Ultima actualizare:
VIDEO Spectacol la Wimbledon - faze care au stârnit zâmbete sau îngrijorare
VIDEO Spectacol la Wimbledon - faze care au stârnit zâmbete sau îngrijorare

Turneul de la Wimbledon s-a încheiat odată cu victoria lui Roger Federer din finala de simplu masculin, dar dincolo de succesul său impresionant, dincolo de finala în familie câştigată de Serena Williams la simplu feminin, rămân momentele de neuitat, faze care au stârnit zâmbete sau îngrijorare. Iată câteva dintre ele.

Francezul Michel Llodra a luptat pentru fiecare punct în partida cu germanul Tommy Haas, chiar cu riscul de a pune în pericol integritatea copiilor de mingi. Chiar dacă Llodra a abandonat în acea partidă din turul al doilea, la scorul de 4-3 pentru Haas, incidentul rămâne în galeria momentelor amuzante de la Wimbledon 2009.

Tommy Haas a fost la rândul său protagonistul unui alt moment haios. În semifinala cu Roger Federer, germanul a venit la fileu, însă tot ce a putu să facă a fost să-l sperie pe acesta, deoarece nu mai avea aparent nicio şansă pentru a putea prinde returul adversarului său. S-a dovedit însă că gesturile sale l-au intimidat destul de tare pe elveţian care a trimis mingea în aut.

Sistemul Hawkeye, care monitorizează mingiile jucate şi este folosit în cazul în care jucătorii nu sunt de acord cu arbitrii, a dat mari bătăi de cap şi unora şi altora şi a fost deseori contestat. Numai în finala dintre Roger Federer şi Tommy Robredo au existat mai multe puncte în care reluările oferite de Hawkeye au fost contestate de către jucători. Se pare că şi calculatorul mai poate greşi uneori.

Francezul Julien Benneteau i-a pus destule probleme în primul tur favoritului numărul 4, sârbul Novak Djokovici, dar a avut la rândul său de suferit mai ales după o ciocnire serioasă cu peretele cortină din spatele terenului. Benneteau a alunecat pe iarbă şi nu a mai putut evita contactul, fiind la un pas de o accidentare destul de serioasă. Expresia de pe faţa arbitrului de scaun spune totul despre prima impresie pe care a creat-o căzătura lui Benneteau, chiar dacă acesta a reuşit să încheie pe picioare partida.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite