VIDEO Vezi ce jucătoare de tenis urlă cel mai tare pe teren şi îşi irită adversarele

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Are 16 ani împliniţi şi este deja o celebritate în lumea sportului alb. Deocamdată, nu printr-un joc senzaţional, ci prin zgomotele asurzitoare pe care le scoate pe teren. Multă lume se înghesuie la meciurile sale, tocmai pentru a se bucura de principala calitate a jucătoarei.

Este vorba de Michelle Larcher de Brito, o jucătoare de origine portugheză.

Vă vine să credeţi sau nu, tânăra sportivă le întrece de departe, la împrăştierea decibelilor, pe Maria Şarapova, Monica Seles, Venus sau Serena Williams, alte faimoase "sirene".

Întrebată de ce ţipă într-un asemenea hal, ajungând chiar să-şi enerveze adversarele, domnişoara de Brito a răspuns: "Aş putea să nu mai urlu, dar, vedeţi voi, nu m-aş simţi natural. Sunt o femeie şi nu sunt proiectată să tac".

Altfel, Michelle este o jucătoare de tenis care promite extrem de mult. Şcolită în America la Academia celebrului Nick Bollettieri, lusitana este văzută de specialişti, în viitorul apropiat, în top 10 al circuitului feminin de tenis.

La 16 ani, Michelle a câştigat peste 150.000 de dolari din premii. Cea mai bună clasare a fost poziţia a 90-a în clasamentul WTA, pe 8 iunie 2009.

În prezent, Larcher de Brito luptă la Wimbledon, acolo unde a trecut de primul tur, printr-o victorie, scor 6-2,7-5, în faţa cehoaicei Klara Zakopalova. În faza următoare va juca împotriva italiencei Francesca Schiavone.

De remarcat că în meciul cu Zakopalova, Michelle nu a scos nici măcar un scâncet. A recunoscut că va apela la zgomotele sale în momentele grele. "Nimeni nu-mi poate spune să nu mai urlu. Tenisul e un sport individual, iar eu sunt un sportiv individual. Dacă ei vor fi nevoiţi să mă amendeze, atunci s-o facă. Aş prefera să fiu amendată decât să pierd un joc din cauza faptului că m-am oprit din urlat", a spus tânăra sportivă portugheză.


COMPARAŢIE ÎNTRE MICHELLE ŞI MARIA ŞARAPOVA, LA SUNETE:

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite