VIDEO Roger Federer: "Am dat lovitura vieţii mele!"

0
Publicat:
Ultima actualizare:
VIDEO Roger Federer: "Am dat lovitura vieţii mele!"
VIDEO Roger Federer: "Am dat lovitura vieţii mele!"

Numărul 1 mondial a făcut spectacol la ultimul turneu de Mare Şlem din an şi mai ales în semifinale, unde l-a întâlnit pe sârbul Novac Djikovici.

Înainte de a-l învinge în trei seturi, 7-6, 7-5, 7-5, „regele” tenisului modern a reuşit să scoată mingi imposibile şi să realizeze retururi de mare fineţe.

Unul dintre cele mai spactaculoase puncte a fost realizat chiar în ultimul set, la scorul de 6-5 (30-0) pentru elveţian. După o scurtă la fileu scoasă la milimetru de Federer, Djokovici i-a administrat un vole. Cu un sprint a la Bolt şi o lovitură a la Ilie Năstase, cvintuplu campion pe cimentul american l-a suprins pe Djokovici cu o diagonală printre picioare.

În finala US open care va avea loc în această seară, federer îl va întâlni pe argentinianul de doar 21 de ani, Juan Martin del Potro, care a dispus în semifinale de spaniolul rafael nadal, în trei seturi simetrice, 6-2, 6-2, 6-2.

Vezi ce lovitură a reuşi elveţianul: 

"A fost cea mai tare lovitură care mi-a ieşit în viaţa mea", a recunoscut campionul en-titre imediat după încheierea partidei. "Am mai încercat-o la antrenamente, dar nu îmi reuşeşte niciodată", a glumit Federer, spre amuzamentul publicului.

Vezi cele mai bune cinci lovituri ale lui Roger Federer:


 

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite