VIDEO Andre Agassi: "Ilie Năstase a fost un român mare şi prost!"

0
Publicat:
Ultima actualizare:
VIDEO Andre Agassi: "Ilie Năstase a fost un român mare şi prost!"
VIDEO Andre Agassi: "Ilie Năstase a fost un român mare şi prost!"

Celebrul jucător de tenis din Statele Unite, Andre Agassi, a spus, în cartea sa, „Open” că Ilie Năstase a fost „un român mare şi prost”. Mai mult, Aggasi l-a jignit şi pe Jimmy Connors, despre care a declarat că ar fi „bădăran”.

Andre Agassi a fost ajutat de tatăl său să ajungă în preajma marilor vedete din tenis, la acea vreme. Americanul era omul care ducea rachetele aşilor sportului alb, Năstase şi Connors numărându-se printre staruri, însă ambii l-au tratat cu indiferenţă.

Agassi nu a putut să uite acest lucru şi l-a făcut pe Năstate „român mare şi prost”, dezamăgit de modul în care se purta jucătorul din ţara noastră. Referitor la acest lucru, Ilie Năstase a replicat că nu este mirat de acest comportament. „Îl ştiam de copil, era slăbănog şi dintr-o dată s-au umflat muşchii pe el. Nu vreau să vorbesc mai multe. În acea perioadă erau mai puţini controlaţi. Era el şi Sampras. Cred că dacă se făceau controale aveau mari surprize. Se putea termina cu circuitul. Nu cred că era interes din partea suporterilor, sponsorilor”, a spus Năstase.

Americanul Andre Agassi a recunoscut că a utilizat droguri în timpul practicării sportului de performanţă „Nu regret ceea ce am spus. Am avut mai multe de pierdut decât de câştigat atunci c-nd am decis să scot la iveală această poveste”, a precizat jucătorul de peste Ocean.

Romanul autobiografic „Open” al lui Andre Agassi va fi lansat în aceste zile. „Nu ştiu care sunt ramnificaţiile gestului meu şi repercusiunile acestuia în ceea ce priveşte neincluderea în Hall of Fame”, a completat Agassi.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite