VIDEO Emoţionant: Martin Del Potro plânge ca un copil la revenirea acasă

0
Publicat:
Ultima actualizare:
VIDEO Emoţionant: Martin Del Potro plânge ca un copil la revenirea acasă
VIDEO Emoţionant: Martin Del Potro plânge ca un copil la revenirea acasă

Juan Martin Del Potro a fost primit ca un erou în localitatea natală, Tandil. Nu mai puţin de 40.000 de oameni, adică o treime din populaţia micuţului oraş argentinian au ieşit pe străzi pentru a-l aclama pe campionul de la US Open.

CITESTE AICI ALTE ARTICOLE REFERITOARE LA JUAN MARTIN DEL POTRO

Cele mai haioase momente cu Del Potro (VIDEO)


Del Potro: "Mi s-a împlinit un vis"

Supranumit „Turnul din Tandil” datorită înălţimii sale – are 1.98 m, este cel mai înalt câştigător al unui turneu de Grand Slam din istorie – Del Potro a parcurs aproximativ un kilometru din strada principală a oraşului pe o maşină de pompieri. Cu lacrimile şiroindu-i pe obraji şi suţinut de doi pompieri. Înfăşurat în bsteagul Argentinei, el a salutat mulţimea, care l-a primit ca pe un adevărat erou, după care a primit cheile oraşului din partea primarului.
„Nu am cuvinte să vă mulţumesc pentru primirea pe care mi-aţi făcut-o. Tandil este oraşul meu şi nu l-aş schimba pentru nimic în lume. Când jucam ultima minge din finală, la voi mă gândeam, la cât de mândri veţi fi dacă voi câştiga”, le-a spus Del Potro concetăţenilor lui într-un discurs emoţionant. Deşi un orăşel mic, Tandil a dat până acum trei tenismeni de Top 50. Înaintea lui Del Potro, mândria locală era Mariano Zaballeta - care a câştigat mai multe titluri ATP în carieră - iar recent a apărut pe firmament Juan Monaco, situat în prezent pe locul 37 în clasamentul mondial şi, evident, bun prieten cu Del Potro.

Clasat pe locul 5 în lume, Martin Del Potro l-a învins cu 3-6, 7-6 (5), 4-6, 7-6 (4), 6-2 pe Roger Federer în finală la US Open.

MAI JOS PUTETI VEDEA EMOTIONANTELE MOMENTE CU JUAN MARTIN DEL POTRO ÎNVINS DE EMOŢII LA REVENIREA ÎN ORAŞUL NATAL

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite