VIDEO - FOTO Andrei Pavel, adio, dar rămâi cu noi!

0
Publicat:
Ultima actualizare:
VIDEO - FOTO Andrei Pavel, adio, dar rămâi  cu noi!
VIDEO - FOTO Andrei Pavel, adio, dar rămâi cu noi!

Meciul demonstrativ cu Goran Ivanisevici este ultima partidă din cariera de jucător a lui Andrei Pavel. Programat de la ora 17.00 (în direct la TVR2), demonstrativul de astăzi îi aduce pentru prima dată faţă în faţă pe „Centralul“ Arenelor BNR din Bucureşti, pe Pavel şi pe Ivanisevici.

Înconjurat de admiratori de toate vârstele, dornici să obţină un autograf sau să facă o fotografie alături de el, în zilele în care s-a desfăşurat a 17-a ediţie a BCR Open România, Andrei Pavel (35 de ani) a exclamat la un moment dat: „Oare când au trecut 15 ani!”.

Citiţi şi:


Socotit a fi cel mai valoros jucător român de tenis de la Ilie Năstase încoace, românul a conştientizat cu adevărat, abia zilele acestea, că timpul s-a scurs rapid. A trecut peste înfrângerile de la simplu şi dublu cu regretul că nu a câştigat niciodată turneul bucureştean, aşa cum şi-a dorit. A râs şi s-a distrat alături de Năstase, Noah şi Bahrami în demonstrativul de joi. Pentru ca astăzi să joace pentru prima oară în carieră cu Goran Ivanisevici, tot pentru plăcerea sa şi a celor care îl vor privi.

Programat între semifinalele de simplu şi finala de la dublu, acest meci nu semnifică retragerea lui Pavel din tenis. El va rămâne în sportul care l-a consacrat ca formator de jucători prin Academia pe care şi-o va deschide în SUA, prin postura de căpitan nejucător al echipei de Cupa Davis a României, precum şi ca participant la turneele veteranilor.

„M-am gândit bine şi m-am decis. Nu pot trăi în afara tenisului!”, a mărturisit el.  

Ivanisevici revine la Bucureşti

Adversar al lui Pavel,  Goran Ivanisevici (38 de ani) soseşte astăzi, la Bucureşti, urmând a fi cazat la hotelul Marriott. Croatul s-a impus la Progresul în 1993, pe vremea când  Ion Ţiriac i-a fost manager. 

Repere din cariera lui Pavel

A câştigat 5,13 milioane de dolari din tenis.
A câştigat trei titluri la simplu, cel mai important fiind cel din 2001, de la Montreal (Masters Series).
La simplu a fost finalist în alte şase turnee din circuitul ATP, iar la dublu are şase victorii de turneu şi cinci finale.



Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite