VIDEO Agassi: „Am consumat droguri în timpul carierei“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
VIDEO Agassi: „Am consumat droguri în timpul carierei“
VIDEO Agassi: „Am consumat droguri în timpul carierei“

De opt ori campion al turneelor de Grand Slam, Andre Agassi (39 ani) a recunoscut, în autobiografia care va fi publicată la începutul lunii noiembrie, „Open”, că a consumat droguri în cursul carierei sale şi a minţit autorităţile sportive pentru a evita o suspendare pentru dopaj.

Citiţi şi:


Fostul tenismen a precizat că era dependent de metamfetamină, un drog sintetic care provoacă euforia. „Puştiul nonconformist din Las Vegas” a povestit în detaliu cum a consumat drogul pentru prima oară, la domiciliul său, în complicitate cu asistentul său, un anume „Slim”. Principalele motive invocate au fost că nu era în formă şi avea, totodată, îndoieli legate de mariajul său cu actriţa Brooke Shields.

După un control antidoping pozitiv, campionul american a minţit Asociaţia Jucătorilor Profesionişti de Tenis (ATP), evitând astfel o sancţiune care îi putea compromite cariera: trei luni de suspendare pentru consum de droguri recreative.



„Am scris o scrisoare în care informam ATP că Slim era un consumator regulat de droguri şi că amesteca deseori metamfetamina cu diverse băuturi acidulate, ceea ce este adevărat. Am adăugat că eu am consumat din greşeală una dintre acele băuturi”, a povestit Agassi.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite