Ultraşul Monaco, recordmen la victorii pe zgură în 2009

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ultraşul Monaco, recordmen la victorii pe zgură în 2009
Ultraşul Monaco, recordmen la victorii pe zgură în 2009

Al treilea favorit al turneului BCR Open România, argentinianul Juan Monaco a reuşit un parcurs excelent la arenele BNR şi a devenit jucătorul cu cele mai multe victorii pe zgură în circuitul ATP în 2009.

Cu cele 29 de succese, sud-americanul l-a depăşit în acest clasament pe spaniolul Tommy Robredo (27 de victorii) şi pe rusul Nikolay Davidenko (26 de victorii).

„Abia aici am aflat că pot bate acest record, dar acest lucru m-a motivat suplimentar”, a recunoscut Monaco. La fel ca bunul său amic Juan Martin del Potro, Juan Monaco este un microbist convins. Finalistul de la BCR Open România ne-a arătat chiar cu mândrie tatuajul cu stema lui Estudiantes la Plata, formaţia sa favorită.

„Când sunt în Argentina, nu lipsesc de la niciun meci. Am încurajat echipa şi în Uruguay sau Brazilia la meciurile din Copa Libertadores. Cele două stele semnifică titlul cucerit în 2006 în Argentina şi trofeul de anul acesta din Copa Libertadores. Îmi voi tatua o stea pe picior la fiecare trofeu al lui Estudiantes de acum încolo”, ne-a dezvăluit Juan Monaco.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite