Ultimii mohicani la Australian Open

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Andrei Pavel şi Horia Tecău sunt singurii reprezentanţi pe care România îi mai are la turneul de Mare Şlem de la Australian Open. Toţi tricolorii, excepţie făcând constănţenii, au fost

Andrei Pavel şi Horia Tecău sunt singurii reprezentanţi pe care România îi mai are la turneul de Mare Şlem de la Australian Open.

Toţi tricolorii, excepţie făcând constănţenii, au fost eliminaţi  încă din primele manşe ale competiţiei. Astfel, ieri au ieşit ultimele şi singurele reprezentante ale noastre.

Hănescu, eliminat în turul secund

Sorana Cârstea, împreună cu Monica Niculescu, cap de serie numărul 14, au fost învinse de perechea Nathalie Dechy/Mara Santangelo (Franţa/Italia), în două seturi, cu scorul de 6-3, 6-3.

Cealaltă româncă, Edina Gallovits, şi partenera sa de dublu, Arantxa Parra Santonja, au fost eliminate, tot în turul doi, de cuplul Cara Black/Liezel Huber (Zimbabwe/SUA), favoritele principale ale acestui turneu, cu scorul de 6-1, 6-2.

Victor Hănescu a pierdut în turul secund la simplu şi în manşa inaugurală la dublu.

Hăne a fost învins de Dudi Sela, scor 3-6, 3-6, 2-6, iar la dublu a făcut pereche cu ibericul Guillermo Garcia-Lopez şi a fost învins de cuplul australian Andrew Coelho/Joseph Sirianni, scor 7-6, 1-6, 4-6.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite