La US Open se vorbeşte spaniola

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Rafa Nadal, Feliciano Lopez, David Ferrer, Fernando Verdasco, Tommy Robredo şi Albert Montanes s-au calificat în "optimile" turneului de la Flushing Meadows.

Tenismanul spaniol Rafa Nadal, numărul 1 mondial, se va înfrunta cu un compatriot, Feliciano Lopez, în optimile US Open, al patrulea şi ultimul Grand Slam al anului, după ce l-a învins pe francezul Gilles Simon, cu 6-4, 6-4 şi 6-2 în turul trei al turneului, informează Europa Press.

A fost o etapă pozitivă pentru "Armada" spaniolă, dat fiind că şase din cei nouă spanioli care au jucat ieri s-au calificat în "optimi". Patru din cei şase se vor înfrunta acum în meciuri directe, urmând ca apoi, câştigătorii celor două partide 100% spaniole să se întâlnească în primul meci din "sferturi". Astfel, cel puţin unul dintre tenismenii spanioli are locul asigurat în semifinale.

Lui Nadal îi lipseşte doar US Open-ul din palmares

Nadal, care caută să câştige singurul "Mare Şlem" care îi lipseşte din palmares, a jucat ieri foarte sigur pe serviciu, câştigând peste 90% din puncte din primul serviciu, ceea ce a fost suficient pentru a-l învinge pe francez, care, pentru a treia oară consecutiv, este eliminat în turul trei al US Open.

Şi restul membrilor "Armadei" de la Flushing Meadows au avut o zi bună. Doar trei din cei nouă spanioli nu au trecut în turul următor, unul dintre aceştia, Daniel Gimeno-Traver, fiind eliminat tot de un tenisman spaniol, David Ferrer.

Citeşte pe adevarul.es pe cine au eliminat în turul trei spaniolii calificaţi în "optimi" şi care este tabloul complet al partidelor din optimile de finală.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite