US OPEN: Perechea Bogdan/Lertcheewakarn a pierdut finala la dublu junioare

0
Publicat:
Ultima actualizare:
US OPEN: Perechea Bogdan/Lertcheewakarn a pierdut finala la dublu junioare
US OPEN: Perechea Bogdan/Lertcheewakarn a pierdut finala la dublu junioare

Perechea româno-taiwaneză Bogdan/Lertcheewakarn a fost întrecută de dublul ruso-ucrainian Solovieva/Zanevska, cu scorul de 6-1, 3-6, 7-10 în finala de dublu junioare de la US Open.

Câştigătoare a trofeului de la Roland Garros, perechea româno-thailandeză Bogdan/Lertcheewakarn nu a reuşit să obţină şi aici râvnitul tilu. După ce au luat primul set în doar 20 de minute, Bogdan/Lertcheewakarn l-au pierdut pe al doilea şi tie-breakul.

Alte partide disputate astăzi:

Cu o întârziere de o zi din cauza ploilor, prima semifinală între Rafael Nadal, cap de serie nr. 3, şi Juan Martin del Potro, s-a încheiat abia la această oră, R. Nadal - J.Del Potro 2-6, 2-6, 2-6

SETUL 3, 2-6

Nadal pierde şansa pentru o nouă finală cu Federer. Resimţind dureri la abdomen spaniolul a pierdut fără drept de apel în faţa argentinianului.

SETUL 2, 2-6

O copie fidelă a primului set, cu acelaşi scor şi acelaşi timp. Lui Nadal nu-i iese nimic astăzi. Accidentarea de la abdomen face ca servciul său să nu fie atât de puternic, retururile abia dat peste fileu şi nici mişcarea în teren să nu fie ce-a fost odată. În timp ce Del Potro îşi câştigă serviciu la game alb, Nadal abia poate ţine pasul. Iar Argentinianul grăbeşte pasul spre cea mai mare victorie a sa în circuitul profesionist. La capăt îl aşteaptă învingătorul partidei între Federer şi Djokovici.

SETUL 1, 2-6

Cu două breakuri câştigate în faţa fostului nr. 1 mondial, argentianul Juan Del Potro pare mai hotărât ca niciodată să joace prima sa finală de Grand Slam la US Open. I-a administrat lui Nadal în primul set cinci aşi şi l-a determinat să greşească cât mai mult. La primul său serviciu din set, spaniolul a condus cu 40-0, însă del Potro l-a ajuns din urmă şi chiar a fost la conducere de două ori, dar Nadal a scăpat ca prin urechile acului. La al doilea şi al treilea n-a mai avut noroc. Chiar dacă procentajul la primul serviciu au fost de partea lui Nadal, care a făcut nu mai puţin de 11 greşeli neforţate, argentioanul a "terminat primul set în 50 de minute.

Până acum, cei doi jucători s-au întâlnit de şase ori iar Nadal conduce cu 4-2. Din păcate pentru spaniol însă, argentinianul a câştigat chiar ultimele două  întâlniri, la Mastersul de la Montreal şi la Mastersul de la Miami.

În cealaltă semifinală se vor întâlni Roger Federer şi Novak Djokovici. Elveţianul are 8-4 la întlniri directe şi are un ascendent moral asupra sârbului pe care tocmai l-a învins în finala Mastersului de la Cincinnati.

Iată programul zilei de astăzi

Arena Arthur Ashe
19:00    
Semifinala masculină I
Rafael Nadal (ESP) [3] - Juan Martin Del Potro (ARG) [6] 6-2 6-2 6-2

Nu înainte de 23:30 
Semifinala masculină II
Roger Federer (SUI) [1] - Novak Djokovic (SRB) [4]  7-6(3) 7-5 7-5
  
Finala feminină
Caroline Wozniacki (DEN) [9] - Kim Clijsters (BEL) 
  
 
Arena Louis Armstrong
19:00  
Semifinala feminină la dublu
Samantha Stosur (AUS) [3] / Rennae Stubbs (AUS) [3] - Cara Black (ZIM) [1] / Liezel Huber (USA) [1]   5-7 6-3 6-1
 
Nu înainte de 21:30
Finala masculină de dublu
Lukas Dlouhy (CZE) [4] /   Leander Paes (IND) [4] - Mahesh Bhupathi (IND) [3] / Mark Knowles (BAH) [3]  3-6 6-3 6-2
  
Terenul 4
19:00
Final masculină de dublu juniori
Julien Obry (FRA)  /   Adrien Puget (FRA)  - Marton Fucsovics (HUN)  / Cheng Peng Hsieh (TPE)  7-6(5) 5-7 [10-1]
  
Terenul 7
19:00
Finala feminină de junioare
Yana Buchina (RUS)  - Heather Watson (GBR) [11] 6-4 6-1

Finala feminină de dublu junioare
Elena Bogdan (ROU) [3] /   Noppawan Lertcheewakarn (THA) [3] - Valeria Solovieva (RUS)  /   Maryna Zanevska (UKR)   1-6 6-3 [10-7]
  

Terenul 11
19:00
Finala masculină de juniori
Chase Buchanan (USA)  - Bernard Tomic (AUS) [3] 6-1 6-3
 
 

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite