US OPEN: Pennetta face show. A pierdut doar 6 game-uri în 3 meciuri!

0
Publicat:
Ultima actualizare:
US OPEN: Pennetta face show. A pierdut doar 6 game-uri în 3 meciuri!
US OPEN: Pennetta face show. A pierdut doar 6 game-uri în 3 meciuri!

Considerată una dintre cele mai în formă jucătoare din circuitul mondial în această vară, Flavia Pennetta, prima jucătoare de tenis din Italia care a intrat în Top 10 mondial, face spectacol pe cimentul new-yorkez. Ea a ajuns în optimile de finală nepierzând, în trei meciuri, decât şase game-uri!

Sfertfinalistă anul trecut aici, la US Open, Pennetta a zdrobit-o vineri seară, cu 6-1, 6-1, în doar 52 de minute, pe canadianca Alexandra Wozniak, a 39-a jucătoare din lume! Partida a contat pentru turul al treilea al US Open.

Isprava ei nu a surprins, pentru că în turul doi italianca - a zecea favorită a turneului - o "călcase în picioare" pe indianca Sania Mirza, locul 74 WTA, pe care a învins-o cu 6-0, 6-0, în doar 50 de minute!

Interesant este că cea care a rezistat cel mai mult în faţa peninsularei a fost, în primul tur, Edina Gallovits, care, după ce a pierdut primul set cu deja obişnuitul 6-0, a rezistat mult mai bine în al doilea, pe care l-a pierdut cu 6-4. Şi ca timp românca a stat cel mai mult pe teren în faţa Flaviei, meciul încheindu-se în 72 de minute. Ca un exemplu, setul secund a durat 52 de minute, aproape cât fiecare din următoarele două partide susţinute de Pennetta în continuare la US Open.

Numele următoarei adversare a italiencei nu este cunoscut, dar ea va fi, sigur, din Rusia, căci Pennetta va juca împotriva învingătoarei dintre Vera Zvonareva şi Elena Vesnina.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite